Ajutor pentru Cristina Romanescu

Hei,

A fi parinte este un dar minunat cu  o traire deosebita.

Viata unui om care nu are copil se creioneaza in alb si negru. Cand apare un copil, viata noastra prinde culoare.

A fi parinte nu este usor, insa cand al tau copil este bolnav viata devine coplesitoare. Ca parinte spun ca nu este usor sa iti vezi copilasul ca sufera din cauza unei banale raceli, dar cand este vorba de mai mult simti ca te darami.

De curand am aflat de povestea  unei minunate fetite. Cristina Romanescu este numele ei. O fetita cat se poate de normal, o fetita active si care se bucura din plin de tot ce ii ofera aceasta frumoasa perioada din viata ei. Copilaria ei a fost zdruncinata dupa o cazatura la sanius in ianuarie 2018. Dupa acea cazatura burtica ei a inceput sa se umfle si sa aiba dureri. Parintii au fost cu fetita la doctor si in urma unui ecograf au aflat cea mai crunta veste,in data de 31.01.2018 la spitalul de copii Botosani, a fost diagnosticata cu Hepatoblastom de gradul 4,cancer la ficat,Cristina avea o tumora de dimenesiuni foarte mari, din acel moment a fost transferata de urgenta la Iasi unde a urmat 11 sedinde de chimioterapie in tot acest timp taticul pentru a putea fi alaturi de fetita sa si-a transformat masina in casa ,s-a mutat in fata spitalului ,povestea cu lacrimi in ochi ca cea mai fericita zi a fost cand Cristina s-a trezit dupa operatia pentru biopsie.

Acum dupa 11 cure de chimioterapie a fost trimisa acasa ,li s-a spus ca are nevoie de o operatie pentru extirparea tumorii de 55/47/55 mm,a cazut cerul pe ei, avand in vedere ca la Iasi nu dispun de aparatura necesara pentru acest tip de interventie parintii  spera sa gaseasca o clinica in strainatate si care sa accepte micuta .

Aceasta fetita merita sa traiasca, merita sa se bucure de copilarie cum tut e-ai bucurat, cum si eu la randul meu am facut-o. Cristina este o fetita puternica care trebuie sustinuta.

Eu am donat pentru Cristina.

Poți fi și tu alături de https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristina-romanescu/  dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; totodată, dacă intri pe site-ul  https://www.davidac.ro/  și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.

Impreuna reusim sa o trimitem pe Cristina la operatie in strainatate.

Sa traiti frumos pana data viitoare,

Eli

 

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *