Cadouri pentru parinti

Hei,

Ce cadouri facem parintilor? Ce le poti cumpara parintilor sa le faci o mica bucurie de sarbatori? Cu cat parintii inainteaza in varsta si devin bunici incepe sa fie dificil alegerea unui cadou.  Parintii nu isi doresc haine de firma,ceasuri, bijuterii, casa este mobilata, bucataria utilata asa ca obtiunile se imputineaza.

In ultimii ani am ales impreuna cu fratele meu sa ii scoatem la diverse spectacole/concerte pe parintii noastri. Asa am facut si in acest an.

Am ales un spectacol aniversar a carui cap de afis a fost artistul Francesco Napoli, Ricky Dandel fiind amfitrionul spectacolului. Pe langa cei doi amintiti mai sus, au mai concertat un cantaret si o formatie, care la un moment dat a colaborat cu regretatul Dan Spatarul.

In ziua spectacolului la ora 16,15 ora Romaniei am primit un mail de la compania de unde am cumparat biletele ca artistul Italian Francesco Napoli nu o sa fie prezent in spectacol din cauza unei viroze.

Inainte cu 24 de ore de spectacol nu se mai gaseau bilete. Tin sa cred ca organizatorul acestui spectacol stia cu cel putin 24 de ore ca artistul nu o sa fie prezent in spectacol. Ma gandesc ca multi dintre spectatori au cumparat  bilet pentru Francesco Napoli.

Aceasta atitudine a celor care au organizat spectacolul lasa de droit.

Data viitoare cand mai dorim sa cumparam bilete pentru parinti sau pentru noi trebuie luat in calcul si acest detaliu, ca subit unul dintre artisti se poate imbolnavi si nu o sa fie prezent. Realitatea este undeva ascunsa.

Este posibil ca artistul sa nu I se ofere suma ceruta de el  si sa renunte la acest spectacol. Situatii de acest gen sau mai intamplat la noi in tara.

Acum ceva ani, cand pe Arena Nationala  (pe atunci Stadionul National  Lia Manoliu) a venit in concert Michael Jackson. In deschiderea sa au concertat Eros Ramazzotti si Rod Steward.  Eros Ramazzotti trebuia sa concerteze pe inserat si pentru ca nu  a primit bani ceruti de el a intrat in concert mult mai devreme. Concertul a fost frumos chiar daca au avut loc mici modificari.

Artistii au fost prezenti toti cei mentionati pe “afis”. Nu acelasi lucru se poate spune si despre concertul de aseara (29.10.2019).

Sa traiti frumos pana data viitoare,

Eli

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *