Despre frumusete si doar despre asta

Hei,

In fiecare dimineata majoritatea dintre noi doamnele, alocam ceva timp creandu-ne o imagine atragatoare care ne face sa  fim increzatoae in noi. Unele  dintre noi stim cum sa facem asta, altele nu.

Oricat de important sau nu e sa aratam bine in ziua ce urmeaza noi facem tot sa o trecem cu brio din acest punct de vedere. Ca lucram la birou, in depozit, advertising sau job-uri mai de slaba calitate (vanzatoare, barban, muncitor in fabrica), trebuie sa aratam bine.

Cum facem asta? Tenul, mackeup, conditia fizica, tinuta vestimentara si atitudinea trebuie sa fie in armonie cu locul in care ne petrecem ziua si cu caracterul nostru.

Sa incepem cu tenul… Alimentatia si hidratarea au un rol important in aspectul tenului. Atat dimineata cat si seara curatarea joaca un rol foarte important. Va recomand o perie din silicon. Mie mi se pare foarte finuta pentru ten si masajul dat de ea este benefic. Fiecare foloseste peria potriva tipul de ten pe care il are.

Crema de zi trebuie sa fie potrivita fiecarui timp de ten apoi mackeup. Seara dupa demachiere si curatare nu uitati si de hidratarea exterioara.  Eu  folosesc ulei de cocos sau de rapita, ce am mai la indemana.

Sa traiti frumos pana data viitoare,

Eli

 

 

Tags: No tags

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *