Despre mine

Hei,

M-am gandit sa scriu cateva ceva si despre mineca sa avetii o mica idee despre cea care scrie. Cred ca aceste mici detalii despre mine trebuiau impartasite inca din primele scrieri, dar sa imi fie cu iertare …

Acest blog am vrut pentru inceput sa se adreseze doar mamicilor, apoi m-am gandit sa fac o paralela intre cele doua tari, Romania si Danemarca, unde traiesc cei mai fericiti oameni (in alt articol voi scrie mai mult despre acest subietc).

Sunt mama a doi baieti, primul de 7 ani si 7 luni si cel de-al doilea de 10 luni. M-am nascut in Bucuresti, am crescut si m-am dezvoltat in acelasi oras.

Imi iubesc tara, am doar cuvinte de lauda despre ea si despre oamenii ce o locuiesc. Intamplarea face ca in urma cu aproximativ 5 m-am mutat in Danemarca.

Tot ce scriu este real, intamplari, situatii, vazute sau traite de mine. Acest blog este unul uman, realist nu realizat prin copy/paste.

Va dau aceste detalii pentru ca poate multi se intreaba de unde stiu eu anumite lucruri. Sunt o persoana care nu imi permit sa dau sfaturi nimanui, ci doar imi dau cu parerea. In blogul meu impartasesc pareri despre cresterea copiilor, despre educarea lor, pentru ca am cunoscut ambele sisteme de invatamant, cel danez si cel roman, despre cum gandesc anumite mamici intalnite, unele bine, altele mai putin bine si efectele asupra copiilor,  despre ce inseamna sa fii mama a doi copii, ce inseamna sa traiesti Romania si detalii despre viata in regatul danez.

Sa traiti frumos pana data viitoare!

Eli

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *