Imunitatea la copii

Hei!

Se tot vorbeste pe posturile TV si de radio despre bolile copiilor. Toate mamicile sunt ingrozite cand trebuie sa inceapa copii gradinita sau scoala ca vor intra in colectivitate si vor lua toate bolile posibile.

In colectivitate copii colecteaza foarte multe raceli, boli ale copilariei nu boli incurabile. Este sanatos pentru copii sa mai raceasca din cand in cand pentru intarirea organismului.

Ca mame nu stim ce sa mai dam copilului pentru imunitate. Dupa multe articole citite de medici pediatrici si dupa experienta mea ca mama, imunitatea o cream noi, parintii acasa.

O sa ma intrebati cum asa? Prin alimentatia pe care o oferim copilului. Daca avem grija ca al nostru copil sa manance multe fructe si legume,mancare sanatoasa, cat mai putine dulciuri sau deloc si avem grija de igena sa o sa avem un copil mai sanatos.

Eu inca respect *ritualul* mamei mele … in fiecare toamna si primavera ofer un surplus de vitamine copilului meu.

Cum probabil stiti nu exista produse care cresc imunitatea copiilor nostril. Este doar o strategie de marketing pentru a fi vandute anumite produse farmaceutice.

La gradinitele din Danemarca copii stau mai mult dezbracati decat imbracati prin frig, ploaie, cu mucisori la nas si sunt mai sanatosi decat copii romani. Poate si pentru ca de cand se nasc sunt pusi sa doarma afara pe timp de zi.

Tu cum cresti imunitatea copilului tau?

Cu prietenie,

Eli

PS: Nu uitati sa scoati copii afara iarna indiferent de temperatura din termometru

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *