Lapte praf

Hei,

Ca mama doresc sa le ofer copiilor mei tot ce este mai bun, incepand cu laptele praf. La primul copil am folosit un lapte bio pe care cel mic l-a tolerat destul de bine. Avand un al doilea copil am mers pe aceiasi formula de lapte. Aceiasi formula de lapte o gaseam si aici in Danemarca.

Acest lapte pe care il foloseam, il gaseasm doar intr-un singur supermarket. De fiecare data cand mergeam sa cumpar era asezat pe ultimul raft si nu am gasit niciodata mai mult de 4 cutii pe raft. Incepusem sa  imi pun semene de intrebare de ce acest lapte il gasesc intr-un singur magazin.

Intr-o zi cand m-am dus sa cumpar lapte am descoperit ca  in locul laptelui pe care il cumparam eu era pus un alt sortiment de lapte. Am intrat in panica, nu stiam cum o sa reactioneze fiul meu cand ii dau un alt lapte. O perioada a fost nemultumit, apoi s-a obisnuit. Am comandat laptele lui din Romania.

Noul lapte pe care il folosesc este tot organic, insa mie compania nu imi inspira incredere. Stiu ca au imbunatatit retele si nu mai sunt cum erau acum opt ani, insa nu m-au convins. Pana vine laptele din Romania o sa il folosim pe acesta.

Acum doua zile am avut surpriza sa nu il mai gasesc la raft. Ca oricare alta companie laptele il gasesti pe numere, 1,2 si 3. Am gasit lapte 1 organic si 1,2,3 lapte normal. Acum ce era sa fac? Nu puteam schimba laptele din nou. Am avut noroc ca aici se gaseste si lapte gata facut la cutiute de 200  ml, care si acesta este pe cale de disparitie.

Acum ma intreb ce se intampla cu formulele de lapte Bio, pentru bebelusi? De ce nu se mai gasesc in magazine?

Am vazut ca danezii nu se streseaza pe aceasta tema. Ei folosesc laptele gata facut si il incalezesc la cuptorul cu microunde. Pe langa faptul ca laptele nu este organic, nici cel organic nu se compara cu cel matern, mai folosesc si radiatii electromagnetice.

Sa traiti frumos pana data viitoare,

Eli

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *