Mama Mia – Musical

Hei,

In urma cu ceva timp la Sala Palatului a avut loc un musical renumit, “Mama Mia”. Biletele au fost epuizate cu mult timp inainte de reprezentatie.

Musicalul „Mama Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End, şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia“. Musicalul a întrecut producţiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music“, „The King and I“ şi până la „Damn Yankees“, cu 1.500 de reprezentaţii.

A devenit al optulea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al nouălea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii. În orice zi au loc cel puţin şapte show-uri „Mamma Mia!“ în jurul lumii. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008 și 2018, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale.

Peste 60 de milioane de oameni de pe tot globul s-au îndrăgostit de această poveste, o adevărată sărbătoare a muzicii, dansului, prieteniei și dragostei.

 M-am numarat printre cele 60 milioare de oameni care s-au indragostit de acest musical. Stand in primul rand, trairea momentului a fost extraordinara, ceva minunat, muzica a fost  pe masura, reprezentatia artistilor a fost … greu de explicat in cuvinte. Sunt convinsa ca tot publicul a avut doar cuvinte de lauda despre acest show.

Pentru cei care nu au mers niciodata la un musical recomand sa aleaga un musical celebru, altfel pleaca dezamagiti si nu o sa mai mearga la un al doilea spectacol de gen. La fel se poate spune si despre teatru. Daca prima piesa vazuta nu este de calitate persoana in cauza nu o sa mai mearga niciodata teatru.

Lăsați-vă și voi cuprinși de magia ABBA și de farmecul acestui show irezistibil!

Eli

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *