Metoda daneza de crestere a copilului

Hei,

Multi dintre noi au renuntat a mai citi o carte in detrimentul smarthphone-ului. Eu sunt de moda veche si prefer cartile de hartie.

Aceasta pasiune pentru citit am descoperit-o tarziu, prin liceu. Tatal meu obisnuia sa citeasca in timpul liber, mai ales in concediu. Inca a mai pastrat aceasta dragoste pentru carti. Tin minte ca in fiecare concediu il vedeam cu o carte in mana. Cand mergeam la mare, intra asa de mult in lectura incat era pe punctul de a face arsuri solare, pentru ca uita de lotiune pentru plaja. Salvarea lui eram noi, copii, care il provocam la diverse activitati.

 In casa parinteasca, aveam un hol unde pe stanga si pe dreapta tronau doua biblioteci. Una un model mai vechi, iar cealalta noua. Imi placea ca erau impunatoare si ma atrageau atat de mult… nu sa citesc ceva ci sa le escaladez.

Adult fiind imi doresc sa am mai mult timp pentru a citi.  La ultima vizita in Romania, am gasit o carte al carui titlu mi-a atras atentia.

“Metoda daneza de crestere a copilului”, se numeste. Este o carte interesanta, care pe mine m-a facut sa inteleg anumite lucruri si pe care am inceput sa le practic. Cu mare drag o recomand tuturor, fara a fi trai in Danemarca.

Cartea este putin sifonata deoarece mezinul familiei, a incercat sa o citeasca si el de mai multe ori.

Lectura frumaosa,

Eli

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *