Orientarea sexuala

Hei,

Orientarea sexuala este un subiect delicat si controversat.

In Danemarca copii sunt sustinuti de cadrele didactice atunci cand manifesta atasament catre o persoana de acelasi sex.

In urma cu ceva timp, o mamica, de nationalitate romana, s-a confruntat cu o situatie ceva mai putin obisnuita. Mamica respectiva obisnuia sa isi pupe/sarute fiul pe buze nu pe obraz si acesta din urma a inteles ca aceasta atitudine este una normala. Baiatul a deprins acest obicei cu un coleg de clasa si venind acasa ii spunea mamei ca acel baiat este prietenul (a se intelege iubit) sau si cand va creste se vor casatori.

Mama panicata a vorbit cu personalul de la scoala si a fost surprinsa de reactia acestora. Cadrele didactice au incercat sa o linisteasca spunandu-i ca nu ea trebuie sa decida orientarea sexuala a fiului sau si ca el personal trebuie sa decida acest lucru.

Credinta poporului danez este cam inexistenta chiar daca in scoli exista un fel  de “religie”. Nu fac religie cum se face in Romania sau cum se facea odata. La aceaste ore vorbesc despre existenta Domnului Dumnezeu, nu se citeste din biblie, dar se relateaza intamplarile din ea si se citesc povesti cu tenta religioasa.

Cadrele didactice nu  le explica copiilor normalul firii. Atat acei copii cat si ele, nu au aparut pe lume din iubirea a doua femei sau a doi barbati.

Sunt foarte multe pesoane cu aceste inclinatii care  fac parte din personalul din gradinite si scoli.

Persoanele care au  inclinatii intime catre persoane de acelasi sex nu se ascund in public. Cuplurile de acelasi sex se saruta in public.

Sa traiti frumos pana data viitoare!

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *