Pompa da san manuala vs. electrica

Hei,

 

Probabil ca multe doamne insarcinate se gandesc ce fel de pompa pentru san sa cumpere. Parerile sunt impartite. Am auzit moase care recomandau mamicilor sa nu cumpere pompa electrica, poate din cauza pretului ridicat. In urma unei asemenea recomandari, o mamica a suferit un soc dupa folosirea unei pompe manuale.

Pentru noi, femeile, perioada sarcinii si nasterea sunt “procese” placute pentru noi si pentru cei din jur, dar care pot lasa urme asupra psihicului. Poate sarcina a fost una nu tocmai usoara, nasterea la fel, atunci este bine sa ne luam toate masurile posibile ca perioada dupa nastere sa fim cat mai relaxate.

Atat pentru proaspetele mamici cat si pentru cele cu experienta perioada de inceput cu noul membru al familiei nu este tocmai una relaxata.

Din propria experienta va recomand sa achizitionati o pompa electrica. Este putin mai scumpa, insa isi merita banii. Este mai “rapida” si nu exista discomfort la folosire.

Dragi mamici bucurati-va cat mai mult timp de alaptat, este cel mai frumos cadoul pe care noi, mamele, il putem oferii copiilor nostri.

Sa traiti frumos pana data viitoare!

 

 

 

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *