Relatie “complicata”

Hei,

Multe femei se complac in relatii cu barbati insurati. Unele dintre ele spun ca “barbati buni” nu se mai gasesc, ca acel barbat este minunat, ca o face sa se simta intr-un anumit fel si lista poate continua.

Un barbat/ o femeie buna, aceasta exprimare nu are o definite anume. Noi facem ca persoana de langa noi sa fie buna sau mai putin buna. In ochii nostri partenerul nostru este minunat.

Poate ca multe doamne nu isi pun multe intrebari legate de relatia lor cu un barbat casatorit.

Ce cauta un barbat insurat de la o alta femeie? Sa fie dragoste ce simte pentru o amanta? De ce un barbat insurat cauta dragostea altei femei? Cred ca daca sunteti sincere la aceste intrebari nu mai o sa aveti asa elan catre acel barbat.

Tin minte ca am intalnit o tanara care se scuza mereu ca isi asuma acea relatie (vorbesc de o relatie cu un barbat insurat). Normal ca iti asumi o relatie din moment ce iei parte la ea. Nu cred ca este nevoie ca aceasta afirmatie sa fie spusa. Tanara in cauza a reusit sa se casatoreasca.

O alta tanara, pe timpul cand era in facultate, era amanta unui barbat. La fiecare moment important din viata sa, iubitul/prietenul ei nu putea fi present alaturi de ea deoarece el trebuia sa fie alaturi de sotia sa si de copil. Tanara era mereu trista ca se afla singura mai mereu, el ii acorda atentie doar in momentele de “escapada” ce le avea.

Doamnelor nu credeti ca sunteti suficient de bune pentru a fi cu  un barbat singur? Meritati un barbat care sa fie doar al vostru, care sa isi dedice timpul doar pentru voi, care sa cladeasca alaturi de voi atc.

Acum va rog sa empatizati cu femeia, sotia acelui barbat. Cum va simtiti cand stiti ca va asteptati sotul acasa si el intarzie mereu, uneori vine mirosind a parfum de femeie? Merita sa ne cladim fericirea pe nefericirea altor personae?

Daca nu vrem sa ne asumam responsabilitatea unei relatii puteti gasi un barbat singur caruia sa ii spuneti ce va doriti de la relatia respectiva.

Sa traiti frumos,

Eli

Tags: No tags

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *