Sa fim uniti

Hei,
Am mai scris ca in Danemarca copii sunt sustinuti sa isi aleaga singuri sexul partenerului de viata. Nu de putine ori am intalnit tinere care se saruta in public, insa niciodata fiul meu nu le-a vazut.
Intr-o zi venind spre casa cu trenul, doua tinere s-au sarutat pe buze. Am fost intrebata de fiul meu de ce acele fete s-au pupat pe buze. Am incercat sa ii explic ca poate nu a vazut bine. Dupa insistentele fiului meu ca a vazut bine, am vrut sa par relaxata cu privire la acest subiect si i-am raspuns ca poate din greseala, fara sa is idea seama.
Este dureros pentru o mama sa aiba asemenea discutii cu fiul sau in varsta de 8 ani.
Putin stiu ca in vara cadrele didactice dintr-o gadinita din Goteborg – Suedia au scos copii in strada sa protesteze pentru iubirea intre sexe. Copii cu varste intre 3-5 ani. Ei aclamu intrebarea “pe cine iubim?” si tot ei raspundeau “pe cine vrem”. Copii aveau stegulete in culorile curcubeului si aveau tricouri sau body-uri in aceleasi culori.

Incredibil ce se intampla in toata lumea. Ministrul Justitiei din Franta declara in urma cu ceva timp ca varsta de 13 ani “ar putea fi stabilita” ca varsta minima pentru consimtamantul sexual. In acelasi timp,peste  Canalul Manecii, Biserica Anglicana spune ca baietilor de scoala primara trebuie sa li se permita sa poarte fuste si tocuri inalte daca doresc.

Provin dintr-o familie normal, zic eu, formata dintr-o mama si un tata. Din acest motiv am fost sa votez. DA pentru definirea familiei constitutionale. Pacat ca acest referendum a fost un esec. In Copenhaga, romanii nu s-au inghesuit sa voteze ca in unele tari.
Sa fim uniti si sa ne rugam. Prin credinta biruim raul.
Sa traiti frumos pana data viitoare,
Eli

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *