Sa promovam Romania

Hei,

Stim ca tara noastra trece printr-o perioada dificila din multe puncte de vedere. Atat cei din tara cat si cei din diaspora este bine sa fie alaturi de tara sa.

Avem o tara frumoasa cu  ses, campie, munti, paduri (pe cale de disparitie),Dunare, traditii  si oameni minunati. De noi tine sa pastram natura si calitatile ei virgine. Pentru a sustine tara, este bine sa o promovam, sa o mentinem curata, sa o protejam, sa respectam legile…

Multi dintre noi refuza sa cumpere produse romanesti din diverse motive. Nu toate produsele cu pret ridicat sunt si bune. Cred ca nu sunt singura care a trait aceasta experienta. Cu cat cumparam produse fabricate in Romania aducem un plus tarii noastre. In felul acesta ridicam economia si cream o mica stabilitate.

 

In an centenar sa vorbim tuturor de tara noastra. Sa vorbim de scriitorii nostri, de poetii copilariei noastre, de oamenii de stiinta ca Henri Coanda sau Ana Aslan (pana in urma cu ceva timp inca functiona un centru de gerontologie in zona Mosilor – Bucuresti), Ioan Cantacuzino, Petrache Poenaru si multi altii.

Hadeti sa fim uniti  si loiali chiar daca ne desparte distanta, sa spunem lumii intregi din ce tara venim, sa sustinem economia Romaniei, sa povestim strainilor sau locuitorii altor orase ce obiceiuri si traditii am intalnit, Sa povestim ce bucate minunate se fac in tara noastra,sa nu lasam nimic si pe nimeni sa ne distruga.

Sa traiti frumos pana data viitoare,

Eli

Tags: No tags

3 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *